Antiphon Acoustic Laboratory

Labb och mätningar

För att alltid kunna erbjuda kvalitet utifrån både bearbetning och akustisk förmåga har Antiphon ett eget labb där vi utför de kontroller och mätningar som är nödvändiga.

Allt för att säkerställa att du som kund kan känna dig trygg i din beställning och leverans.

Att nå sitt ljudkrav

Ljudkrav och målbild är det centrala i att hjälpa kunder hitta rätt akustikmaterial för rätt funktion, dvs att åtgärda oönskade ljudkällor.

Problemanalyser, förlustfaktorberäkningar, absorptionsmätningar och materialjämförelser är verktyg för att nå rätt och till ett bekvämt slutresultat i kundens slutprodukt.

Logo Antiphon Acoustic Academy

Känsla för kvalitet

Känsla för kvalitet har alltid varit ledstjärnan på Antiphon. I det egna labbet utvecklar och säkerställer vi kvaliteten på våra material och produkter för att optimera absorption, genomsläpplighet, dämpning, design och passform så att förväntningar och krav möts på bästa sätt.

Med hjälp av våra produkter reduceras och dämpas oönskat ljud för att vardagen ska kunna fortgå utan distraktioner och irritationsmoment. Med många års erfarenhet och med garanterad kvalitet, skapas plats för ljudet av skratt, musik och kära vänners röster.

Tack vare tystnaden från den höga kvaliteten kanske du till och med hör suset från vinden som viner genom de värmländska skogarna.

 

Kontakta oss

Har du frågor om ljudreduktion eller funderar du på något annat? Välkommen att ta kontakt!

Scroll to Top