Hållbara affärer

En geografisk ocean isär men ändå nära

Vi finns i en liten ort i norra Europa, långt från kunder i både Sverige, Europa och Världen. Trots detta går hälften av vår produktion på export långt bort till stora OEMs och dess underleverantörer.

Många kunder har vi levererat till sedan 80-talet och vi jobbar hårt för att våra kunder ska välja Antiphon för goda NVH-lösningar. Även om det är geografiska oceaner mellan oss lovar vi att kommunikationsvägen aldrig är lång till Antiphon.

Guidade av skogens tystnad

Ljud kan påverka oss på de mest varierande sätt; ljud kan lugna oss och vagga oss till sömn, ljud kan få oss att minnas saker vi trodde vi glömt och ljud kan göra oss glada, taggade och exalterade.

På samma sätt kan ljud störa oss och distrahera oss; obehagliga ljud kan göra oss obekväma, irriterade och rent utav rädda och arga.

Högt buller och trafik är ofta störande och påfrestande, medan porlande vatten och fågelkvitter välkomnas av de flesta.

Vi på Antiphon tillverkar ljudisolerande produkter med produktionen belägen i de vidsträckta skogarna i västra Värmland. Hit når inte storstadens buller och stök och majoriteten av våra anställda bor och lever på landsbygden. Kanske är det kärleken till den lugna värmländska skogen som gör oss till proffs på buller och oljud.

Kontakta oss

Har du frågor om ljudreduktion eller funderar du på något annat? Välkommen att ta kontakt!

Rulla till toppen