Om oss

Med hjärtat i Åmotfors

Företaget som senare skulle utvecklas till Antiphon AB, grundades i oktober 1960 under namnet Frank Dahlberg AB, i den lilla industriorten Åmotfors i Värmland. 

Verksamheten rymdes i en lokal inte större än 20 kvadratmeter och bestod i att tillverka fläktar till bilrutor.

I dag ser det förstås helt annorlunda ut, betydligt större, moderna lokaler med en maskinpark anpassad till att producera och leverera till kunder över hela världen.

Stolta över att bidra och driva utvecklingen

Över 60 år senare har lokalerna växt till sig, men arvet från omgivningen med de starka industritraditionerna lever kvar. Idag tillverkar vi ljudisoleringsmaterial och NVH-lösningar av alla de slag, med dagliga leveranser till några av världens största biltillverkare.

I nära samarbete och kontinuerligt utbyte av idéer och erfarenheter, strävar vi mot att vara en ledande aktör inom branschen för akustikprodukter.

Varje dag är vi på Antiphon stolta över att få vara med och driva utvecklingen och bidra med nya innovationer inom bl a fordonsindustrin.

Antiphon laboratorium och kontroller för rätt lösningar

Eget labb

För att alltid kunna erbjuda kvalitet utifrån både bearbetning och akustisk förmåga har Antiphon ett eget labb där vi utför de kontroller och mätningar som är nödvändiga. Allt för att säkerställa att du som kund kan känna dig trygg i din beställning och leverans.

Kontakta oss

Har du frågor om ljudreduktion eller funderar du på något annat? Välkommen att ta kontakt!

Rulla till toppen