Områden Areas and noise reduction

Områden och ljudreducering

Hitta lösningar i konstruktivt och nära samarbete

Antiphon AB har lång erfarenhet av att hitta akustiska lösningar till en stor bredd av applikationer. Vi arbetar konstruktivt i nära samarbete med våra kunder från första idé och problemstadie, för att hitta en lösning med ett resultat som möter alla krav på en god ljudmiljö, i och omkring kundens slutprodukt.

Cars, vehicles and commercial traffic ​on a road in the sunset

Bil & yrkestrafik

I konstruktionsstadiet av alla slags fordon finns akustikkraven som mätetal och vi vet hur viktigt det är att allt fungerar som det ska – men att allt inte alltid gör det. 

Tysta lösningar för fordon i yrkestrafiken. Silent solutions for vehicles in commercial traffic.
elfordon-unsplash@2x

Elfordon

Ledande aktör i utvecklingen mot en tystare och grönare elektrifierad framtid. Laddningsbara fordon blir en allt större del av nybilsmarknaden och på Antiphon jobbar vi målmedvetet med att utveckla tekniska lösningar anpassade för en ny sorts bilindustri.

Lösningar för laddningsbara fordon i yrkestrafiken

Ventilation och byggakustik

God ventilation är grundläggande för en bra miljö och inte minst arbetsmiljö. Luft i rörelse, ventilationstrummor som vibrerar eller luftläckage på fel ställen kan ställa till med mycket oönskat brus som skapar stress och dåliga förhållanden på arbetsplatsen.

Ventilation för bra arbetsmiljö

Kollektivtrafik

Kollektivtrafiken används av miljoner resenärer dagligen. När vi spenderar tid i kollektivtrafiken ska vi inte behöva tänka på ljudet från rälsen under tåget, vindbruset runt karossen på bussen eller ventilationen inne på tunnelbaneperrongen.

Ljud från kollektivtrafiken

Kontakta oss

Har du frågor om ljudreduktion eller funderar du på något annat? Välkommen att ta kontakt!

Scroll to Top