Kollektivtrafik

Hitta sin ljudkälla

När vi spenderar tid i kollektivtrafiken ska vi inte behöva tänka på ljudet från rälsen under tåget, vindbruset runt karossen på bussen eller ventilationen inne på tunnelbaneperrongen. 

Våra material och produkter går att variera i oändlighet för att anpassas till just era specifika önskemål och behov. Vi hjälper till att ta bort oönskade ljudproblem och hitta NVH-lösningen för en optimal miljö i era fordon.

Nå sina ljudkrav

Kollektivtrafiken används av miljoner resenärer dagligen. Buss, tåg och tunnelbana transporterar människor till och från jobb, skola och fritidsaktiviteter varje dag.
Att åka mer kollektivt är en av de viktigaste sakerna vi kan göra för vår miljö och att arbeta för att göra kollektivtrafiken så smidig, bekväm och hållbar som möjligt är viktigt för en grönare framtid.
Därmed skärps kraven mot fordonstillverkarna, inte minst utifrån ljudnivåer i och utanför bussar, tåg och tunnelbanan.

Ljudvåg i regnbågsfärger för tysta lösningar

Åtgärder för att lyckas

Precis som för personalen som får vår kollektivtrafik att fungera varje dag, är resenärernas bekvämlighet vårt största fokus. Även ljud som stör boende intill järnväg och trafikerade vägar är ofta ett miljöproblem som behöver tas om hand.

Därför arbetar vi kontinuerligt med att utveckla och anpassa material tillsammans med våra kunder, för att få fram produkter som hjälper till att minimera buller och brus i och runt vår kollektivtrafik – allt för att de vardagliga resorna till och från vardagens alla måsten ska passera utan ett ljud.

Kontakta oss

Har du frågor om ljudreduktion eller funderar du på något annat? Välkommen att ta kontakt!

Rulla till toppen