Övriga möjligheter

Hitta sin ljudkälla

Vi tror på våra material och möjligheterna de bidrar med i ett brett spektrum av situationer. Fokus har länge varit på bilindustrin och strävan efter att göra våra material och deras användningsområden bättre och mer miljövänliga är något som genomsyrar Antiphon. 

Vi är säkra på att vi inte hittat alla områden där våra material kan göra nytta och är alltid öppna för att anta nya utmaningar i nya situationer och applikationer. Tillsammans med nya och befintliga kunder vill vi bredda vår horisont.

Nå sina ljudkrav

Behov av ljudsanering kan uppstå i många olika produkter och miljöer. Industriella miljöer där olika former av produktion och maskinparker skapar oljud är områden där vi behöver jobba med platsunika lösningar. 

Kan vi hjälpa till så gör vi det – vi finns inte längre än ett telefonsamtal. Välkommen att ta kontakt!

Ljudvåg i regnbågsfärger för tysta lösningar

Åtgärder för att lyckas

Att åtgärda det ”osynliga” ljudet kan hjälpa er ge en gedigen känsla i slutprodukten. Ett ljuddämpande material som komplement till din produkt kan ge känslan av ökad kvalitet och en tryggare upplevelse. 

Vi har bland annat varit med och ljuddämpat möbler i konserthallar och diskbänkar i storkök för att minska buller och stök där det inte hör hemma. Möjligheten till en tystare miljö finns i vårt samarbete.

Kontakta oss

Har du frågor om ljudreduktion eller funderar du på något annat? Välkommen att ta kontakt!

Scroll to Top